Снимка: iStock

Празничното облекло се предлага в много форми. От готините момичета, които изкусно включват металик нюанси в шикозните си ансамбли, до вдъхновените от сезона, които носят червено каре всеки ден до 25 декември – гамата от сезонни и празнични тоалети, които се проявяват всеки ден, е наистина невероятна.

Като човек, който гледа на модата като на творческо изразяване на себе си, обичам да влизам ол-ин в сезоните и очаквам с нетърпение да покажа пред всички тоалетите, които са специално закупени за определени празници. Но не е необходимо да харчите толкова пари, като мен, за нова червена рокля всеки Черен петък, за да се включите в празничната мода. Ако искате да направите визията си незабравима и по-коледна, но да положите минимални усилия, всичко, което трябва да направите, е да добавите панделка за коса.

Въпреки че е далеч от иноваторско допълнение, панделките са точният празничен детайл, от който се нуждаете, и могат наистина да придадат коледен стил на почти всяка визия. Въпреки че те винаги са били основна част от празничния декор, използването им като моден аксесоар се оказва една от най-добрите тенденции тази година.

Как да включите панделката в празничната ви визия
Въпреки че панделките за коса се използват през цялата година, те са още по-подходящи за празничния сезон. Докато все още се ориентираме какви подаръци да купим и къде ще посрещнем Нова година, може да разсеем ума си с избирането на правилната панделка за нашия стил. Това не само ще ни зарадва, но и ще ни успокои, че сме с една стъпка по-близо до създаването на завършен празничен тоалет.

Как да използвате панделката можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase